Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Alegerea grădiniței potrivite pentru copilul dumneavoastră

Cum ați luat decizia de a alege o anumită grădiniță? De unde v-ați informat cu privire la grădinițele disponibile? Care au fost principalele motive pentru care ați ales grădinița? De unde v-ați informat cu privire la grădinițele disponibile?

  • 43 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 40 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, 5 premii, 5 câștigători: Căști stereo Bluetooth PHILIPS SHB4000WT/10

5 premii, 5 câștigători: Căști stereo Bluetooth PHILIPS SHB4000WT/10 Răspunde la întrebările sondajului, câştigă 40 de puncte suplimentare și una dintre cele 5 perechi de căști stereo Bluetooth PHILIPS SHB4000WT/10.
iVox

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.