Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Românii în raport cu tehnologia

Considerați că țineți pasul cu dezvoltarea rapidă a tehnologiei? Simțiți că sunteți supravegheați constant de motoare sau rețelele sociale? Ce fel de rol considerați că va avea în viitor Inteligența Artificială asupra omenirii?

  • 28 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 40 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, Boxa portabilă Amazon Echo Dot

Boxa portabilă Amazon Echo Dot Boxa portabilă Amazon Echo Dot poate fi utilizată pentru a asculta muzică, sau pentru a beneficia de diverse informații, cum ar fi știri, prognoza meteo, chiar și glume.
iVox

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.