Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Ce părere au românii despre criptomonede

Ați investit în criptomonede? Care este nivelul dvs. de implicare pe piața criptomonedelor? Care este motivul pentru care nu ați investit până acum în criptomonede? Aveți încredere în viitorul criptomonedelor?


  • 30 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 40 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Drop

Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Drop Participă și poți fi extras câștigător! Premiul sondajului lunii este un Espressor Krups Nescafe Dolce Gusto Drop KP350B, 0.8 l, 1500W, 15 Bar, ce funcșionează pe bază de capsule Dolce Gusto.
iVox

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.