Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Online shopping de pe telefonul mobil

Care este device-ul dvs. preferat pentru achiziții online? Când ați făcut ultimele cumpărături online de pe telefonul mobil? Aveți de gând ca în următoarele 6 luni să faceți cumpărături online direct de pe telefon?

  • 31 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 40 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, Boxa Google Home, Voice control, Multiroom, Google Assistant

Boxa Google Home, Voice control, Multiroom, Google Assistant Răspunde la întrebările sondajului lunii și câştigă asistentul smart Google Home, cu Voice control, Multiroom și Google Assistant.
Blugento

Acest sondaj este oferit de Blugento

Blugento – www.blugento.ro – facilitează lansarea unui magazin online construit pe fundația solidă a celei mai populare platforme pentru eCommerce din lume, Magento, adaptată pentru piața din România prin integrarea a peste 100 de furnizori și extensii, menite să-i facă viața mai ușoară comerciantului.

Blugento oferă toate funcțiile necesare unui magazin online într-un produs robust și ușor de utilizat, la un preț accesibil start-up-urilor românești. Serviciul complet include infrastructura tehnică, hosting-ul, update-urile de securitate, servicii de SEO, marketing, și alte servicii conexe comerțului online. Vreau mai multe informații despre Blugento.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.