Inregistrare   Înregistrare Login

Sondaj actual

Ce te ajută să îți menții tinerețea?

Cât de important e să te simți sau să arăți tânăr indiferent de vârsta pe care o ai? Care sunt secretele tale cu privire la trecerea timpului și modurile în care încerci să te menții tânăr sau să te simți bine în pielea ta?

  • 26 întrebări, necesită răspunsul tău
  • 10 minute, durata medie de completare
  • 50 puncte, primești în urma participării la sondaj

Participă la sondaj

Premiul sondajului, Tableta ASUS ZenPad C 7.0

Tableta ASUS ZenPad C 7.0 Participând la sondajul lunii poti fi extras câștigător al unei tablete ASUS ZenPad C 7.0 Z170C-1C027A, 7", Quad-Core 1.1GHz, 1GB RAM, 16 GB, IPS.
iVox

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.