Sondaj

Sondajul Lunii

Premiul Sondajului
Premiul oferit prin tragere la sorți unui participant al sondajului lunii este Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB. Cu Blu-Ray 4K, video streaming 4K si HDR, Xbox One S propune un design revizuit, cu 40% mai mic decât modelul precedent.

Obiceiurile românilor de a dărui și primi cadouri

Obișnuiești să dăruiești?
Cât cheltuiești, de regulă, pentru un cadou pe care îl vei dărui unui membru din familie sau unui prieten la o ocazie specială? Pentru cine îți este cel mai greu să găsești cadoul potrivit?

  • Acest sondaj conţine 42 de întrebări ce necesită răspunsul tău;
  • Durata medie de completare este de 10 minute;
  • Primești 40 de puncte în urma participării la sondaj.

Participă la sondaj

Sponsorul sondajului

Acest sondaj este oferit de iVox

iVox a fost dezvoltat pentru a sprijini pe de o parte consumatorii și pe de altă parte companiile, în procesul optimizării relației dintre cele două părți, prin intermediul sondajelor de opinie. Acestea tratează o multitudine de teme cu relevanță pentru domeniul economic, politic, social sau cultural.

Sondajele de opinie sunt proiectate și interpretate în funcție de specificul domeniului și ariei de interes a partenerilor noștri. A fi informat este unul din principalele aspecte care contează atât în mediul actual de business cât și pe plan personal. Completează sondajele, câștigă puncte, premii și fii informat.