Inregistrare   Înregistrare Login

iVox în presă

Sondaj: 80% din bărbaţi cunosc beneficiile laptelui matern, patru din zece ar alăpta, dacă ar putea

3 August 2015 pe mediafax.ro

Peste jumătate dintre bărbaţii români afirmă că asistă la alăptare ori de câte ori au ocazia, 80 la sută cunosc beneficiile laptelui matern, iar patru din zece ar fi dispuşi să alăpteze, dacă ar putea face acest lucru, rezultă dintr-un sondaj realizat la solicitarea Asociaţiei SAMAS.
 [citește mai mult]  

Creditele de pana la 10.000 de lei, cele mai cautate de romani, arata Provident

27 Iulie 2015 pe wall-street.ro

Mai bine de o treime dintre romani si-ar renova locuinta, daca ar avea in buzunar 10.000 de lei, releva un sondaj realizat la cererea Provident Financial, institutie financiara nebancara axata pe acordarea creditelor la domiciliu. In acelasi timp, 31% dintre ei si-ar achita creditele, iar 30% ar pune banii deoparte pentru a economisi.
 [citește mai mult]  

Studiu: 9 din 10 români nu au fost la un control dermatologic în ultimul an

24 Iulie 2015 pe eva.ro

Peste 50% dintre români sunt conştienţi că aluniţele pot reprezenta un pericol pentru sănătate, dar foarte puţini merg la un control dermatologic, arată un studiu al Federaţiei Asociaţiilor Bolnavilor de Cancer, lansat în cadrul campaniei "Un viitor fără pată!".
 [citește mai mult]  

Peste 80% dintre ONG-urile din România nu au aplicat vreodată pentru finanţare

13 Iulie 2015 pe capital.ro

Aproape jumătate dintre ONG-urile din România se promovează în mediul online, în timp ce aproape 82% dintre acestea nu au aplicat niciodată pentru finanţare, reiese din studiul "Cât de prezente sunt ONG-urile printre români?", dat publicităţii luni.
 [citește mai mult]  

Doar jumătate din ONG-urile româneşti se promovează online

13 Iulie 2015 pe gandul.info

Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online, iar 81,58% dintre acestea nu au candidat niciodată pentru o finanţare destinată acestui tip de organizaţii, potrivit unui nou studiu.
 [citește mai mult]  

STUDIU: Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online

13 Iulie 2015 pe mediafax.ro

Puţin peste 50% dintre ONG-urile româneşti aleg să se promoveze online, iar 81,58% dintre acestea nu au candidat niciodată pentru o finanţare destinată acestui tip de organizaţii, potrivit unui nou studiu.
 [citește mai mult]  

Epson: 40% dintre școlile de la oraș nu folosesc echipamente electronice în procesul educațional

11 Iunie 2015 pe ibusiness.com.ro

Aproape 40% dintre școlile din mediul urban din România nu folosesc echipamente electronice în procesul de predare la clasă, potrivit studiului „Rolul echipamentelor electronice în procesul educațional”, solicitat de Epson și realizat în mediul online, în intervalul 3-8 iunie 2015. Rezultatele sondajului relevă însă importanța pe care o are pentru părinții elevilor o metodă de predare modernă, în condițiile în care 90% dintre cei intervievați consideră necesară folosirea echipamentelor electronice ca suport pentru predarea lecțiilor în cadrul orelor de studiu la școala frecventată de copiii lor.
 [citește mai mult]  

Mentalitatea profesorilor dăunează grav învăţământului. În câte şcoli din România sunt utilizate echipamentele electronice

10 Iunie 2015 pe jurnalul.ro

În condiţiile în care capacitatea de a utiliza un calculator a devenit o necesitate pentru fiecare om, profesorii din România ezită să utiliezeze echipamente electronice în procesul de predare.
Aproximativ 40% dintre şcolile din mediul urban din România nu folosesc echipamente electronice în procesul de predare la clasă, iar 90% dintre părinţi consideră că utilizarea unor astfel de dispozitive la orele de curs este necesară, relevă rezultatele studiului 'Rolul echipamentelor electronice în procesul educaţional', realizat online de una dintre companiile lider în dezvoltarea de soluţii tehnologice la nivel internaţional.
 [citește mai mult]  

Cum reacţionezi în situaţii financiare dificile?

27 Mai 2015 pe csid.ro

6 din 10 români sunt de părere că încrederea în forţele proprii este foarte importantă pentru rezolvarea dificultăţilor financiare.
 [citește mai mult]  

56% dintre tineri ies cel puţin lunar în baruri, pub-uri, cafenele sau cluburi

26 Mai 2015 pe businessmagazin.ro

33% dintre tineri merg în baruri sau pub-uri, 48% în cafenele, iar 19 % în cluburi, mai mult de jumătate (56%) dintre tineri ies cel puţin lunar în baruri, pub-uri, cafenele sau cluburi.
 [citește mai mult]  

Circa 56% dintre tinerii din mediul urban ies cel puțin lunar în baruri, pub-uri, cafenele sau cluburi

26 Mai 2015 pe forbes.ro

Un studiu realizat de Starcom MediaVest Group în colaborare cu platforma iVox arată că 7 din 10 tineri din așa-numita Generația Y cheltuiesc pe băutură cel mult 100 de lei când ies în oraș.
 [citește mai mult]  

În al patrulea an de raportare a rezultatelor Planului pentru un Stil de Viață Sustenabil, Unilever observă creșterea interesului pentru sustenabilitate

26 Mai 2015 pe romanialibera.ro

După patru ani de când raportează rezultatele Planului Unilever pentru un Stil de Viață Sustenabil, compania anunță că integrarea sustenabilității în businessul Unilever generează creștere şi eficientizare a costurilor.
 [citește mai mult]  

Studiu: O treime dintre români, îngroziţi de vorbitul în public: tremuratul vocii trădează teama

24 Mai 2015 pe wall-street.ro

Aproape jumatate dintre romani se tem sa vorbeasca in public, iar daca sunt nevoiti sa "iasa in fata" simt un gol in stomac sau ca li se goleste creierul si nu mai au nicio idee, arata un studiu iVox realizat la comanda Self Trust Academy, companie de training de vanzari, leadership si dezvoltare personala.
 [citește mai mult]  

SONDAJ Românilor le e ruşine să-şi recunoască datoriile, inclusiv faţă de familie, şi le pun pe seama ghinionului

20 Mai 2015 pe adevarul.ro

Jumătate dintre români sunt de părere că au un buget familial greşit pregătit şi au un sentiment de ruşine în a recunoaşte că au datorii, în primul rând faţă de propria persoană într-un procent de 42%. În acelaşi timp, 24% dintre datornici simt ruşine faţă de familie, arată cercetarea iVOX online „Cum reacţionaţi în situaţii financiare dificile?“, realizată la comanda companiei KRUK România.
 [citește mai mult]  

Tinerii şi piaţa muncii: Doar 18% ar rămâne să lucreze în ţară

7 Mai 2015 pe dailybusiness.ro

Doar 18,04% dintre tinerii care isi cauta un loc de munca nu ar pleca sa lucreze in afara tarii, potrivit unui studiu.
 [citește mai mult]  

STUDIU: Puţini tineri muncesc în domeniul în care au studiat, 7 din 10 vor să aibă propria afacere

7 Mai 2015 pe mediafax.ro

Mai puţin de un sfert dintre tinerii români muncesc în domeniul pentru care s-au pregătit şi aproape toţi au probleme la angajare din cauza nivelului de experienţă solicitat de angajatori, rezultă din studiul "Tinerii şi locul de muncă", care mai arată că 7 din 10 tineri vor să aibă propria afacere.
 [citește mai mult]  

Studiu pe tema discriminării pacienţilor cu afecţiuni cronice

24 Aprilie 2015 pe observator.ro

Cele mai importante probleme cu care se confruntă un pacient suferind de boli cronice în România sunt accesul limitat la un tratament corespunzător (47,11%) și accesul limitat la servicii medicale (16,33%).
 [citește mai mult]  

Contemporary Easter Traditions – preocupări în preajma sărbătorilor de Paşte

7 Aprilie 2015 pe iqads.ro

Starcom MediaVest Group continua seria studiilor despre comportamentul consumatorilor din Romania, sub forma infograficului “Contemporary Easter Traditions”, realizat impreuna cu firma iVox – o platforma online care ofera posibilitatea de a realiza sondaje de opinie si studii de piata.
 [citește mai mult]  

Motivele pentru care românii îşi dau demisia de la locul de muncă

1 Aprilie 2015 pe csid.ro

Peste trei sferturi dintre români consideră că reputaţia unei companii este importantă atunci când îşi caută un loc de muncă, în timp ce 1 din 4 români este de părere că lipsa transparenţei în interiorul companiei, dar şi lipsa unei viziuni a acesteia cu privire la viitorul ei şi al angajaţilor deteriorează puternic relaţia dintre angajat şi management.
 [citește mai mult]  

Studiu: 3 din 5 români nu vor să lucreze pentru companii cu o reputaţie proastă

31 Martie 2015 pe dailybusiness.ro

Peste trei sferturi dintre romani considera ca reputatia unei companii este importanta atunci cand isi cauta un loc de munca, in timp ce 1 din 4 romani este de parere ca lipsa transparentei in interiorul companiei, dar si lipsa unei viziuni a acesteia cu privire la viitorul ei si al angajatilor deterioreaza puternic relatia dintre angajat si management.
 [citește mai mult]  

MindMagnet
Copyright © 2011 iVox.ro – Câștigi participând la concursuri cu premii online, chestionare și sondaje. Toate drepturile rezervate.